Amsterdam

Levering van pakketten en maaltijboxen in Amsterdam

In Amsterdam heeft E-Bakkie een belangrijke rol gespeeld bij de introductie van duurzame leveringen van pakketten en voedseldozen, en heeft het verschillende voordelen opgeleverd voor de stad en haar inwoners.

E-Bakkie levert met elektrisch aangedreven voertuigen die speciaal zijn ontworpen voor duurzame leveringen in stedelijke gebieden. Met het compacte formaat en emissievrije aandrijving is het een ideale keuze voor de levering van pakketten en voedseldozen in de drukke straten van Amsterdam.

Delivering positive impact in Amsterdam

Een van de belangrijkste voordelen van E-Bakkie is de vermindering van luchtvervuiling en de impact op het milieu. Traditionele bezorgvoertuigen die op fossiele brandstoffen rijden, dragen bij aan de luchtverontreiniging en de uitstoot van schadelijke stoffen. E-Bakkie daarentegen stoot geen schadelijke emissies uit, waardoor de luchtkwaliteit in Amsterdam verbetert en de negatieve impact op het klimaat wordt verminderd.

Bovendien draagt E-Bakkie bij aan het verminderen van geluidsoverlast. Traditionele bezorgvoertuigen kunnen vaak lawaaiig zijn en zorgen voor verstoringen in woonwijken en drukke straten. E-Bakkie daarentegen is stil in gebruik, waardoor leveringen zonder onnodige geluidshinder kunnen plaatsvinden. Dit draagt bij aan een prettige leefomgeving voor de inwoners van Amsterdam.

Een ander belangrijk aspect van E-Bakkie is de efficiëntie en flexibiliteit van de logistiek. Dankzij het compacte formaat kan E-Bakkie gemakkelijk door smalle straten en drukke gebieden manoeuvreren, waar grotere voertuigen moeilijk toegang hebben. Dit zorgt voor snelle en effectieve leveringen, zelfs in de drukste delen van Amsterdam.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe E-Bakkie uw leveringsactiviteiten kan transformeren. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een groenere en schonere stad. Kies voor duurzaamheid, kies voor E-Bakkie.

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Duurzame last mile delivery in Amsterdam

Daarnaast draagt E-Bakkie ook bij aan het verminderen van verkeerscongestie in de stad. Het compacte formaat en de efficiënte routeplanning van E-Bakkie dragen bij aan een betere verkeersdoorstroming. Hierdoor worden reistijden voor andere weggebruikers verkort en wordt het verkeer in de stad verminderd. Dit heeft niet alleen voordelen voor de inwoners van Amsterdam, maar draagt ook bij aan een efficiëntere en duurzamere stad.

Een ander belangrijk aspect van E-Bakkie is de positieve impact op de lokale economie. Door te kiezen voor duurzame leveringen met E-Bakkie worden lokale ondernemers ondersteund en wordt de groei van milieuvriendelijke bedrijven gestimuleerd. Veel bedrijven in Amsterdam hebben al geïnvesteerd in E-Bakkie en ervaren niet alleen een bijdrage aan hun duurzaamheidsdoelen, maar ook kostenbesparingen op de lange termijn.

Kortom, E-Bakkie levert op verschillende manieren voordelen op voor de stad Amsterdam. Het draagt bij aan duurzame leveringen, verbetert de luchtkwaliteit, vermindert geluidsoverlast, vermindert verkeerscongestie en stimuleert de lokale economie. Met de voortdurende inzet voor duurzaamheid zal E-Bakkie blijven bijdragen aan een duurzame en leefbare stad Amsterdam, terwijl het ook andere steden kan inspireren om soortgelijke initiatieven te implementeren.

Hoe werken wij bij E-Bakkie?

Door als koeriersdienst in Amsterdam slim en duurzaam te werken, dragen we bij aan een beter woon- en leefklimaat in de Amsterdamse binnenstad. Gelukkig zetten steeds meer winkels en retail bedrijven samen met ons in op duurzaam transport en helpen wij hen met onze last mile delivery service. Dat is een belangrijke positieve ontwikkeling ten aanzien van het milieu en dat juichen wij van harte toe. E-Bakkie is overigens meer dan het duurzaam vervoeren van last mile producten. Je kunt bij ons altijd rekenen op:

 • Betrouwbaarheid: wij zijn het gezicht van onze klanten en doen er alles aan om de producten met een glimlach te bezorgen.
 • Gemeenschap: onze bezorgteams werken nauw samen met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat elk doel wordt gehaald.
 • Welzijn: met onze geluidloze E-bakkies leveren we de producten zonder lawaai, opstoppingen of uitstoot. Dat zorgt voor een betere doorstroming in de binnensteden en voor meer rust op straat.
 • Duurzaamheid: duurzaamheid vormt natuurlijk het hart en de basis van E-Bakkie. Onze vervoersmiddelen zijn allemaal volledig elektrisch.

Maaltijdboxen

Bovendien heeft E-Bakkie specifieke voordelen met betrekking tot de levering van voedseldozen. Voedselbezorging is een belangrijke sector in Amsterdam, vooral met de opkomst van maaltijdbezorging. E-Bakkie biedt een duurzaam alternatief voor bezorgvoertuigen op brandstofbasis, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd en bijdraagt aan een groenere stad. Dit is vooral relevant omdat voedselbezorging vaak frequente ritten en kortere afstanden inhoudt, wat resulteert in een hogere uitstoot van broeikasgassen. Bij E-Bakkie kunnen voedseldozen op een milieuvriendelijke en efficiënte manier worden bezorgd.

e-bakkie-koerier-fiets

E-Bakkie, je duurzame koeriersdienst

Heb je een groothandel of een winkel en wil je je producten op een efficiënte en schone manier in de binnenstad van Amsterdam bij je klanten laten afleveren? Dan is E-Bakkie je ideale koeriersdienst. Ook voor avondbezorging! Voor onze last mile delivery service gebruiken wij ruime elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen met een laadvermogen tot plusminus 200 kg. Ook verzorgen wij gekoeld transport met zogenaamde passieve koeling; een manier van koelen die ook zeer milieuvriendelijk is! Met E-Bakkie kies je voor:

 • Lichte e-voertuigen en fietsen
 • Een NPS van 88
 • 100% uniek
 • Vooruitstrevend bedrijf
 • 100% duurzaam
 • Bezorging met een glimlach

Succesverhalen

Anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×