Bezorgers gezocht

Bezorger worden bij E-Bakkie

Bij E-Bakkie geloven we in duurzame leveringen die een positieve impact hebben op de stad. Als bezorger bij E-Bakkie speel je een essentiële rol in het realiseren van onze missie om efficiënte en milieuvriendelijke leveringen mogelijk te maken.

Waarom bezorger worden bij E-Bakkie?

 1. Duurzaamheid: Bij E-Bakkie maken we gebruik van volledig elektrische voertuigen die geen schadelijke emissies produceren. Als bezorger draag je direct bij aan een schonere en groenere stad.
 2. Flexibele werktijden: Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Als bezorger bij E-Bakkie heb je de vrijheid om je eigen werktijden in te plannen, zodat het goed past bij jouw schema.
 3. Competitieve vergoeding: We bieden een competitieve vergoeding en zorgen ervoor dat je eerlijk beloond wordt voor je inzet als bezorger bij E-Bakkie.
 4. Groeimogelijkheden: Bij E-Bakkie geloven we in persoonlijke groei. We bieden mogelijkheden voor training en ontwikkeling, zodat je kunt groeien in je rol als bezorger.
 5. Leuke werksfeer: Ons team bij E-Bakkie is hecht en gezellig. We werken samen en zorgen ervoor dat je je thuis voelt in onze organisatie.

Hoe kun je bezorger worden
bij E-Bakkie?

 1. Solliciteer: Bezoek onze website en vul het sollicitatieformulier in. We vragen je om relevante informatie over jezelf en je beschikbaarheid.
 2. Selectieproces: We nemen contact met je op om het selectieproces te starten. Hierbij kijken we naar je ervaring, motivatie en beschikbaarheid.
 3. Training: Als je geselecteerd bent, krijg je een training om vertrouwd te raken met ons systeem, de routes en de voertuigen.
 4. Start als bezorger: Na de training ben je klaar om aan de slag te gaan als bezorger bij E-Bakkie. Je ontvangt de benodigde materialen en kunt beginnen met het bezorgen van pakketten en maaltijdboxen in Amsterdam.

Heb je interesse? Of wil je meer weten?

Vul het formulier op deze pagina in en je aanmelding komt goed terecht! Heb je nog onbeantwoorde vragen over werken bij E-Bakkie? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren je graag verder. Ons telefoonnummer is (085)-2388501 . Mailen kan uiteraard ook naar info@e-bakkie.nl.

Ook goed om te weten

Verdien tot €15,42 per uur bij E-Bakkie, afhankelijk van je leeftijd!

Als je als bezorger aan de slag gaat hebben wij een voertuig voor jou.

Vanaf 15 jaar ben je welkom bij ons!

De functie bezorger is in principe parttime. Hoeveel je kunt werken, hangt af van de locatie. Als je op tijd bent met het doorgeven van je beschikbaarheid of het inplannen van je shifts, kun je bijna altijd werken. De gemiddelde bezorger bij E-Bakkie werkt 16 uur in de week!

Je kunt als bezorger aan de slag in Amsterdam en Rotterdam.

Je bent een vriendelijke verkeersdeelnemer

Je bent communicatief vaardig en servicegericht

Je kunt goed en nauwkeurig werken en bent stressbestendig

Je kunt goed zelfstandig werken

Je bent flexibel

Je kunt lezen, schrijven, spreken en luisteren in het Nederlands en Engels

Translate »

  Bezorgers

  Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


  ×