Den Haag

Duurzame Leveringen voor een bloeiende gemeenschap in Den Haag

In de bruisende stad Den Haag zet E-Bakkie zich in voor duurzame leveringen van pakketten en voedseldozen. Onze missie is niet alleen om efficiënte en betrouwbare diensten aan te bieden, maar ook om een positieve impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Voordelen van E-Bakkie in Den Haag

Een van de belangrijkste voordelen van de E-Bakkie leveringen is de vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen. Onze volledig elektrische voertuigen stoten geen schadelijke emissies uit, waardoor de luchtkwaliteit in Den Haag wordt verbeterd. Dit is vooral belangrijk in een stad waar duurzaamheid hoog op de agenda staat en waar bewoners en bedrijven streven naar een schonere leefomgeving. Door te kiezen voor E-Bakkie kunnen bedrijven hun ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bovendien zorgen de compacte afmetingen van de E-Bakkie ervoor dat we gemakkelijk door de smalle straatjes en drukke gebieden van Den Haag kunnen navigeren. Dit zorgt voor een efficiënte en snelle levering van pakketten en voedseldozen. In een stad waar tijd kostbaar is, bieden we een oplossing die vertragingen minimaliseert en ervoor zorgt dat zendingen op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd. Bedrijven kunnen vertrouwen op onze betrouwbare en professionele service om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Lokale duurzaamheid

Daarnaast ondersteunt E-Bakkie lokale bedrijven en organisaties in Den Haag. We werken nauw samen met diverse partners om de lokale economie te stimuleren. Door te kiezen voor onze diensten, kunnen bedrijven in Den Haag hun leveringsactiviteiten verduurzamen en tegelijkertijd bijdragen aan de groei en bloei van de lokale gemeenschap. We zijn er trots op dat we een schakel zijn in de lokale economische keten en dat we samenwerken met bedrijven om hun doelen te verwezenlijken.

Ook biedt E-Bakkie flexibele leveringsmogelijkheden die inspelen op de behoeften van bedrijven in Den Haag. Of het nu gaat om het bezorgen van pakketten aan particulieren of het leveren van grote hoeveelheden voedseldozen aan restaurants of winkels, we passen onze diensten aan om aan specifieke eisen te voldoen. Dit stelt bedrijven in staat om hun logistieke processen te optimaliseren en efficiënter te werken.

Hoe werkt E-Bakkie?

Door als koeriersdienst in Den Haag op een slimme en duurzame manier te werken, dragen we bij aan een beter woon- en leefklimaat in de Haagse binnenstad. En het is bemoedigend om te zien dat steeds meer retail winkels en bedrijven onze duurzame handschoen mee oppakken. Zij schakelen in Den Haag ons koeriersbedrijf ook in voor last mile delivery en avondbezorging. Onze dienstverlening houdt overigens meer in dan louter duurzaam vervoer. Wij staan ook voor:

 • Betrouwbaarheid: wij zijn het gezicht van onze klanten en doen er alles aan om de producten met een glimlach te bezorgen.
 • Gemeenschap: Onze bezorgteams werken nauw samen met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat elk doel wordt gehaald.
 • Welzijn: met onze geluidloze E-bakkies leveren we de producten zonder lawaai, opstoppingen of uitstoot. Dat zorgt voor een betere doorstroming in de binnensteden en voor meer rust op straat.
 • Duurzaamheid: duurzaamheid vormt natuurlijk het hart en de basis van E-Bakkie. Onze vervoersmiddelen zijn allemaal volledig elektrisch.

E-Bakkie Den Haag

E-Bakkie stimuleert duurzaam transportgedrag in Den Haag. Door onze elektrische voertuigen en groene logistieke oplossingen te promoten, hopen we bewustwording te creëren en anderen aan te moedigen om ook duurzame keuzes te maken. We willen een voorbeeld zijn voor andere bedrijven en individuen in Den Haag en hen inspireren om de overstap te maken naar groenere transportopties.

Al met al biedt E-Bakkie in Den Haag duurzame leveringen van pakketten en voedseldozen die een positieve impact hebben op de stad. Van het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen tot het ondersteunen van lokale bedrijven en het betrekken van de gemeenschap, we streven ernaar om een verschil te maken. Den Haag is niet alleen een prachtige stad, maar ook een stad die zich inzet voor duurzaamheid en groei. Met E-Bakkie dragen we bij aan de ontwikkeling van Den Haag en streven we naar een groenere toekomst voor iedereen.

Succesverhalen

anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×