Duurzaam bezorgen in steden

Duurzaam bezorgen in steden voor bedrijven en retail

Duurzaam bezorgen in steden voor bedrijven en retail. Dat is waar wij ons bedrijf E-Bakkie voor hebben opgericht. Met onze elektrische bezorgdienst hebben wij de logistiek van de toekomst voor bedrijven en retail in het leven geroepen. Met duurzame logistiek kunnen we niet vroeg genoeg beginnen met het sparen van het leefmilieu in binnensteden. Daarom kun je ons inschakelen voor duurzaam bezorgen in de steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. En dan met name voor bedrijven en de retail in de drukke binnensteden. Duurzaam bezorgen doen wij met elektrisch aangedreven bakfietsen en tuktuks. Je leest er op deze pagina meer over. Natuurlijk kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

E-Bakkie

Waarom kiezen voor E-Bakkie?

Wij dragen met duurzaam bezorgen in steden en last mile oplossingen bij aan een betere leefkwaliteit in de grote binnensteden. Gelukkig ontdekken steeds meer bedrijven en retailers de voordelen van duurzaam bezorgen. Wij ondersteunen hen daarin. Met E-Bakkie kun je rekenen op:

 • Lichte e-voertuigen en fietsen
 • Een NPS van 88
 • 100% uniek
 • Vooruitstrevend bedrijf
 • 100% duurzaam
 • Bezorging met een glimlach

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Waarom duurzaam bezorgen in steden?

Duurzaam bezorgen in steden is noodzakelijk geworden. De grote steden in ons land worden steeds drukker, vuiler en slibben zelfs dicht. Daarom is transport en bezorging van goederen en pakketten met vervuilende dieselauto’s ‘not done’ meer. Hoe kun je dan je producten bij elke klant afzonderlijk blijven leveren als het aantal online aankopen de komende jaren toeneemt? Duurzaam bezorgen in steden voor bedrijven en retail is dan de uitkomst. Wij bieden die uitkomst door producten en pakketten te bezorgen met snelle elektrische vervoersmiddelen. Wij tonen graag aan dat duurzaam bezorgen echt meer is dan alleen het van A naar B verplaatsen van goederen. Met deze oplossing werken we aan de leefbaarheid van grote Europese steden en het behalen van de duurzame doelen van bedrijven en retailers die tot onze klantenkring behoren.

e-bakkie-koerier-fiets

Duurzame bezorgpartner

Heb je een groothandel of een winkel in de retail branche en vind je duurzaam bezorgen in steden ook noodzakelijk? Dan is E-Bakkie je ideale partner. Duurzaam bezorgen in steden doen wij met ruime elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen. We kunnen goederen en producten bezorgen met een laadvermogen tot plusminus 200 kg. Ook gekoelde producten bezorgen in steden kun je met een gerust hart aan ons overlaten door transport met passieve koeling. Ook passieve koeling is milieuvriendelijk! En omdat wij snel en efficiënt door binnensteden kunnen manoeuvreren, is duurzaam bezorgen bij uitstek geschikt voor bedrijven in de Hotel- en F&B-branche. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact met E-Bakkie voor duurzaam bezorgen

Wil jij ook graag E-bakkie inschakelen om goederen en pakketten duurzaam te laten bezorgen in steden? Klik dan op de button voor meer informatie. Je kunt daarvoor ook bellen met nummer (085)-2388501 of mailen naar info@e-bakkie.nl.

Succesverhalen

Anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×