Duurzame koeriersdienst

Schone, efficiënte en duurzame koeriersdienst

Duurzame koeriersdienst nodig in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? E-Bakkie verzorgt duurzame bezorging in de drukke binnensteden met koeriers op elektrische vervoersmiddelen. Dat is de enige manier om binnensteden schoon en leefbaar te houden. Als je als bedrijf onze duurzame koeriersdienst inschakelt, laten wij zien dat duurzame last mile delivery in binnensteden meer is dan alleen producten van A naar B verplaatsen. Wij werken aan het verbeteren van de leefbaarheid in de grote steden in Europa en aan het behalen van de doelen van onze klanten. Ook klant worden en gebruikmaken van onze duurzame koeriersdienst? Bel of mails ons gerust.

E-Bakkie

Waarom een duurzame koeriersdienst

Een duurzame koeriersdienst; het is echt noodzakelijk. Onze planeet en leefomgeving hebben dringend een opfrisbeurt nodig. En dat lukt niet als bedrijven massaal met vervuilende bestelbussen en vrachtwagens door steden blijven rijden om goederen en pakketten bij klanten te bezorgen. Mensen kopen in toenemende mate goederen en boodschappen online. En al die bestellingen moeten bij iedereen (afzonderlijk) aan huis geleverd worden. Dat kan – wat ons betreft – op een schone manier alleen nog maar gedaan worden door een duurzame koeriersdienst.

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Hoe werkt onze duurzame koeriersdienst?

Als duurzame koeriersdienst verzorgen wij het laatste deel van een duurzame levering tot aan de eindgebruiker. Deze laatste kilometers zijn zeer cruciaal en allesbepalend voor de uiteindelijke klantentevredenheid bij een bestelling. Door slim te werken, met last mile delivery, dragen we bij aan een grotere leefkwaliteit in de stad. Gelukkig zetten steeds meer bedrijven met ons in op duurzaam transport en duurzame levering en maken zij gebruik van onze duurzame koeriersdienst. Overigens is E-Bakkie meer dan louter een duurzame koeriersdienst. Wij zetten in op de volgende punten:

  • Betrouwbaarheid: wij zijn het gezicht van onze klanten en doen er alles aan om de producten met een glimlach te bezorgen.
  • Gemeenschap: onze bezorgteams werken nauw samen met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat elk doel wordt gehaald.
  • Welzijn: met onze geluidloze E-bakkies leveren we de producten zonder lawaai, opstoppingen of uitstoot. Zo is er een betere doorstroming in binnensteden en meer rust op straat.
  • Duurzaamheid: duurzaamheid vormt natuurlijk het hart en de basis van E-Bakkie. Onze vervoersmiddelen zijn allemaal volledig elektrisch!

Waarom zou je E-Bakkie inschakelen?

Waarom is E-Bakkie inschakelen een goede keuze? We kunnen de vraag beter anders stellen: waarom zou je als bedrijf vandaag de dag nog vervuilende bestelbussen en/of vrachtwagens gebruiken voor transport, als er een duurzame koeriersdienst beschikbaar is? De duurzame bezorging van E-Bakkie is beter voor de mens en beter voor de stad. Bovendien staan wij nooit in de file. Dat maakt onze last mile bezorgservice ook nog eens vele malen efficiënter, zeker in de binnensteden van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Wat typeert de werkzaamheden en diensten van E-Bakkie?

      • Lichte e-voertuigen en fietsen
      • NPS van 88
      • 100% uniek
      • Vooruitstrevend bedrijf
      • 100% duurzaam
      • Bezorging met een glimlach

Hoe werken wij?

Heb je een groothandel of een retail winkel en wil je je producten op een efficiënte en schone manier in de binnenstad bij je klanten laten leveren? Dan is E-Bakkie je ideale partner met een duurzame koeriersdienst. Onze koeriers rijden met ruime elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen en kunnen goederen en producten bezorgen met een laadvermogen tot plusminus 200 kg. Ook gekoeld transport is mogelijk met onze passieve koeling. Dat is een manier van koelen die ook zeer milieuvriendelijk is.

Duurzame levering voor F&B en Hotels

Omdat wij met passieve koeling zeer snel en efficiënt door een binnenstad kunnen manoeuvreren, is onze duurzame koeriersdienst zeer geschikt voor ondernemers in de Hotel- en F&B-branche. Benieuwd naar de bezorgmogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op.

e-bakkie-koerier-fiets

Op weg naar een uitstootvrij 2025

Als het gaat om duurzame koeriersdiensten hebben we bij E-bakkie een missie. Het is ons streven dat er in 2025 geen uitstoot meer is in grote binnensteden in Nederland van vrachtwagens of bestelbussen. Dat is nodig om de gezondheid van alle bewoners in de steden te verbeteren. Bij E-Bakkie bieden we met onze duurzame koeriersdienst een passende oplossing. Met onze volledig elektrische cargobikes, tuktuks en bakfietsen rijden wij 100% uitstootvrij, duurzaam en geluidloos door de stad en bezorgen wij producten en pakketten, waaronder gekoelde dranken en voedsel. Dit maakt wonen en werken in de grote stad voor iedereen een stuk aangenamer.

Duurzame koeriersdienst van E-Bakkie inschakelen?

Wil jij ook de duurzame koeriersdienst van E-bakkie inschakelen voor jouw bedrijf? Klik voor meer informatie op de button op deze pagina, bel met (085)-2388501 of mail naar info@e-bakkie.nl.

Succesverhalen

anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×