Duurzame levering

Duurzaam en efficiënt ophalen en bezorgen

Duurzame levering; we kunnen er niet meer omheen. Onze planeet en leefomgeving hebben dringend een opfrisbeurt nodig. En dat lukt niet als er massaal met vervuilende dieselauto’s en vrachtwagens gereden wordt om pakketten te leveren. We werken vaker thuis, en daardoor is het aantal online verkopen flink gestegen. We kopen vaker en op meer plekken online. Al die bestellingen moeten bij iedereen (afzonderlijk) aan huis geleverd worden en het liefst zo snel mogelijk.

Met Europese regelgeving in het verschiet, wordt het vraagstuk rondom de last-mile steeds relevanter. E-Bakkie helpt je hierbij. We rijden vanaf onze HUB aan de rand van de stad, het centrum in. We plannen de grootte van onze voertuigen zodanig, dat de inwoners van de stad zo min mogelijk last van ons hebben!

E-Bakkie

Last-mile bezorging

De laatste kilometers zijn de uitdagendste. Bij E-Bakkie werken we samen met groene partners om zo alle steden van Nederland te kunnen bedienen. Maar E-Bakkie is meer dan alleen het duurzaam vervoeren van producten? Zo kun je bij ons rekenen op:

 • Betrouwbaarheid: wij zijn het gezicht van onze klanten en doen er alles aan om de producten met een glimlach te bezorgen.
 • Gemeenschap: Onze bezorgteams werken nauw samen met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat elk doel wordt gehaald.
 • Welzijn: met onze geluidloze E-Bakkies leveren we de producten zonder lawaai, opstoppingen of uitstoot. Zo is er een betere doorstroming in binnensteden en meer rust op straat.
 • Duurzaamheid: duurzaamheid vormt natuurlijk het hart en de basis van E-Bakkie. Onze vervoersmiddelen zijn volledig elektrisch.

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Waarom E-Bakkie?

We kunnen de vraag beter anders stellen: waarom vervuilende bestelbusjes gebruiken, terwijl er een schone oplossing is voor het vervoer van je goederen? E-Bakkie is beter voor de mens en beter voor de stad. Bovendien staan wij bijna nooit vast in het verkeer. Dus duurzaam leveren is ook nog eens efficiënt! Goederen kunnen we ophalen en bezorgen in de steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Meer weten? Vraag dan onze brochure aan.

Wat kenmerkt E-Bakkie?

Wat typeert de werkzaamheden en diensten van E-Bakkie?

 • Combinatie van LEV en e-bakfietsen
 • NPS van 88
 • 100% uniek
 • 100% duurzaam
 • Bezorging met een glimlach

Werkwijze van E-Bakkie

Heb je een groothandel of een (web)winkel en wil je je producten op een efficiënte en schone manier in de binnenstad bij je klanten laten leveren? Dan is E-Bakkie je ideale partner. Voor duurzame levering gebruiken wij onze ruime elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen. We kunnen goederen en producten bezorgen met een laadvermogen tot plusminus 200 kg. Ook doen wij gekoeld transport met zogenaamde passieve koeling en die manier van koelen is ook weer goed het milieu!

Food & Beverage

Omdat zeer efficiënt door de binnenstad kunnen manoeuvreren, is onze duurzame levering uitermate geschikt voor ondernemers in de Hotel- en F&B-branche. Benieuwd naar de mogelijk voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Op weg naar een uitstootvrij 2025

Bij E-bakkie hebben we een missie: 100% duurzaam leveren in de binnensteden. Europese steden mogen vanaf 2025 alleen nog maar beleverd worden met elektrische voertuigen. E-Bakkie sorteert hier op voor! Met onze volledig elektrische cargobikes, tuktuks en bakfietsen rijden wij 100% uitstootvrij, duurzaam en geluidsarm door de stad en voorzien wij onze klanten van hun bestellingen. Dit maakt het leven in de stad voor iedereen een flink stuk aangenamer.

E-Bakkie inschakelen voor duurzame levering?

Wil jij ook E-bakkie inschakelen voor jouw bedrijf voor duurzame levering van je goederen? Klik voor meer informatie op de button op deze pagina, bel met (085)-2388501 of mail naar info@e-bakkie.nl.

Succesverhalen

anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×