Duurzame logistiek

Last mile logistiek voor bedrijven en retail

Last mile logistiek voor bedrijven en retail. Dat is de logistiek voor de toekomst waar we nu zo snel mogelijk op moeten overschakelen. Duurzame logistiek is noodzaak geworden als we onze planeet en ons leefmilieu willen sparen. Het is dan goed om te weten dat je voor last mile logistiek in de binnensteden van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag gebruik kunt maken van de duurzame logistiek van E-Bakkie. Wij verzorgen de duurzame bezorging van jouw producten bij klanten in de grote binnensteden met behulp van elektrisch aangedreven bakfietsen en tuktuks. Je leest op deze pagina meer over last mile logistiek door E-Bakkie. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook om ons in te schakelen voor duurzame logistiek in bij jou in de stad.

E-Bakkie

Duurzame logistiek met E-Bakkie

Wij dragen met duurzame logistiek bij aan een grotere leefkwaliteit in de grote steden. Gelukkig zetten steeds meer bedrijven in de retail in op duurzaam transport en helpen wij hen met onze last mile logistiek. E-Bakkie is overigens meer dan het het duurzaam vervoeren van producten. Wij staan voor:

 • Lichte e-voertuigen en fietsen
 • Een NPS van 88
 • 100% uniek
 • Vooruitstrevend bedrijf
 • 100% duurzaam
 • Bezorging met een glimlach

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Nut en noodzaak van duurzame logistiek

Het is inmiddels wel algemeen bekend dat ‘we’ duurzaam moeten omgaan met onze planeet en leefomgeving. Zeker in de grote binnensteden van Nederland en Europa. Dat is een onmogelijke opgave als bedrijven hun producten maar blijven vervoeren in vervuilende dieselauto’s. Hoe kunnen we dus producten bij elke klant afzonderlijk blijven leveren als de online aankopen blijven toenemen? Deze logistieke puzzel kan alleen opgelost worden met last mile logistiek met behulp van snelle elektrische vervoersmiddelen. E-Bakkie doet dat! Wij tonen graag dat last mile logistiek meer is dan alleen het verplaatsen van producten van A naar B. We werken aan de leefbaarheid van grote Europese steden en het behalen van de duurzame doelen van onze klanten.

e-bakkie-cargobike

Duurzame bezorgpartner

Heb je een groothandel of een winkel en wil je je producten op een efficiënte en schone manier in de binnenstad bij je klanten laten afleveren? Dan is E-Bakkie je ideale partner. Voor last mile logistiek gebruiken wij ruime elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen. We kunnen goederen en producten bezorgen met een laadvermogen tot plusminus 200 kg. Ook gekoeld transport is mogelijk met zogenaamde passieve koeling wat ook goed is voor het milieu! En omdat wij zeer snel en efficiënt door binnensteden kunnen manoeuvreren, is onze duurzame logistiek bij uitstek geschikt voor bedrijven in de Hotel- en F&B-branche. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

E-Bakkie inschakelen voor last mile logistiek

Wil jij ook E-bakkie inschakelen voor jouw bedrijf en gebruikmaken van onze duurzame logistiek? Klik voor meer informatie op de button op deze pagina. Je kunt ook bellen met nummer (085)-2388501 of mailen naar info@e-bakkie.nl.

Succesverhalen

Anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×