Last mile delivery service

Last mile delivery service voor bedrijven en retail

Last mile delivery service voor bedrijven en retail; we kunnen er niet meer omheen. Het duurzaam leveren van producten en goederen is noodzakelijk als we onze planeet en ons leefmilieu willen sparen. Op de korte termijn moet het dus anders. En dan is het goed om te weten dat E-Bakkie het ook echt ander doet met last mile delivery service in de binnensteden van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Je leest op deze pagina meer over last mile delivery door E-Bakkie. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen om E-Bakkie in te schakelen voor last mile delivery service voor je bedrijf in jouw stad.

E-Bakkie

Nut en noodzaak van last mile delivery

Het nut en de noodzaak van duurzaam goederen leveren bij klanten is inmiddels wel bij vrijwel iedereen duidelijk geworden. Onze planeet en leefomgeving hebben dringend een opfrisbeurt nodig. Zeker in de grote binnensteden van Nederland. En dat lukt niet als bedrijven en winkels maar blijven doorrijden met vervuilende dieselauto’s en -vrachtwagens om producten en pakketten bij klanten te leveren. Want in tijden waarin mensen steeds meer online shoppen en boodschappen bestellen, wordt de druk op de binnensteden en de daarmee gepaard gaande vervuilende uitstoot steeds groter. Al die aankopen moeten namelijk bij iedereen afzonderlijk thuisbezorgd worden. Dat is een logistieke puzzel die vandaag de dag eigenlijk alleen nog maar met ‘last mile delivery service’ opgelost kan worden. E-Bakkie laat iedereen graag zien dat last mile delivery meer is dan alleen producten van A naar B verplaatsen. We werken aan de leefbaarheid van grote Europese steden en het behalen van de doelen van onze klanten. Meer weten over duurzame levering? Bel of mail ons gerust voor een toelichting.

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Wat houdt last mile delivery service in?

Met last mile delivery service bezorgen de koeriers van E-Bakkie met een elektrisch aangedreven voertuig het laatste deel van een levering aan uw en onze klanten. Deze laatste kilometers zijn een cruciale en zeer bepalende factor voor de klantentevredenheid bij een bestelling. Bij E-Bakkie nemen wij het eigenaarschap van uw producten. Dat wil zeggen: met last mile delivery service zijn wij verantwoordelijk voor de laatste meters die de bestelling aflegt naar de klant en daarbij ook voor een klantvriendelijke overdracht van de bestelling aan de klant. Onze koeriers bezorgen met een glimlach en zorgen voor een glimlach bij de klant.

Hoe werken wij bij E-Bakkie?

Door slim te werken, dragen we bij aan een grotere leefkwaliteit in de stad. Gelukkig zetten steeds meer winkels en retailbedrijven met ons in op duurzaam transport en helpen wij hen met onze last mile delivery service. Dat vinden wij uiteraard ook een zeer belangrijke ontwikkeling richting het milieu en dat juichen wij toe. E-Bakkie is overigens meer dan het duurzaam vervoeren van last mile producten. Zo kun je bij ons rekenen op:

  • Betrouwbaarheid: wij zijn het gezicht van onze klanten en doen er alles aan om de producten met een glimlach te bezorgen.
  • Gemeenschap: onze bezorgteams werken nauw samen met onze klanten, toeristen en het stadsleven. Zo zorgen we ervoor dat elk doel wordt bereikt.
  • Welzijn: met onze geluidloze E-bakkies leveren we de producten zonder lawaai, opstoppingen of uitstoot. Dat zorgt voor een betere doorstroming in de binnensteden en voor meer rust op straat.
  • Duurzaamheid: duurzaamheid vormt natuurlijk het hart en de basis van E-Bakkie. Onze vervoersmiddelen zijn allemaal volledig elektrisch.

E-Bakkie, je duurzame bezorgpartner

Heb je een groothandel of een winkel en wil je je producten op een efficiënte en schone manier in de binnenstad bij je klanten laten afleveren? Dan is E-Bakkie je ideale partner. Voor onze last mile delivery service gebruiken wij ruime elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen. We kunnen goederen en producten bezorgen met een laadvermogen tot plusminus 200 kg. Ook doen wij gekoeld transport met zogenaamde passieve koeling, en die manier van koelen is ook zeer goed voor de goederen en milieu! Met E-Bakkie kies je voor:

    • Lichte e-voertuigen en fietsen
    • Een NPS van 88
    • 100% uniek
    • Vooruitstrevend bedrijf
    • 100% duurzaam
    • Bezorging met een glimlach

Waarom kiezen voor onze last mile delivery service?

Waarom zou je als bedrijf of retailer E-Bakkie inschakelen voor last mile delivery service? Mogen wij je dan een brutale wedervraag stellen? Waarom zou je eigenlijk nog steeds vervuilende bestelbusjes gebruiken, terwijl er inmiddels een schone oplossing is voor het bezorgen van je producten aan je klanten? De last mile delivery service van E-Bakkie is beter voor de mens en beter voor de stad. Bovendien staan wij nooit in de file. Dus schoon en duurzaam leveren is ook zeer efficiënt! Goederen kunnen we ophalen en bezorgen in de steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Meer weten? Vraag snel onze brochure aan.

e-bakkie-koerier-fiets

Gespecialiseerd in duurzame levering voor F&B en Hotels

Omdat wij zeer snel en efficiënt door binnensteden kunnen manoeuvreren, is onze last mile delivery service bij uitstek geschikt voor ondernemers in de Hotel- en F&B-branche. We durven wel te stellen dat duurzame levering van gekoelde producten een specialisatie van ons is. Benieuwd naar de mogelijk voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

E-Bakkie inschakelen voor last mile delivery service?

Wil jij ook E-bakkie inschakelen voor jouw bedrijf en gebruikmaken van onze last mile delivery service? Klik voor meer informatie op de button op deze pagina. Je kunt ook bellen met nummer (085)-2388501 of mailen naar info@e-bakkie.nl.

Succesverhalen

Anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×