Last mile oplossing

Last mile oplossing voor bedrijven en retail

Wil je met jouw bedrijf of winkel ook gebruik maken van de last mile oplossing? Dat kan met de elektrische bezorgdienst van E-Bakkie. Wij zijn alvast begonnen met de logistiek van de toekomst voor bedrijven en retail. Duurzame logistiek is op dit moment al noodzaak als we onze planeet en ons leefmilieu in binnensteden willen sparen. Onze last mile oplossingen zijn dan ook beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag voor bedrijven en de retail in deze drukke binnensteden. Dat doen wij met elektrisch aangedreven bakfietsen en tuktuks. Lees hier meer over onze last mile oplossing. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

E-Bakkie

Duurzame logistiek met E-Bakkie

Wij dragen met duurzame logistieke last mile oplossingen bij aan een grotere leefkwaliteit in de grote binnensteden. Gelukkig zetten steeds meer bedrijven en retail winkels in op duurzaam transport en helpen wij hen daarmee met onze last mile oplossingen. E-Bakkie staat voor:

 • Lichte e-voertuigen en fietsen
 • Een NPS van 88
 • 100% uniek
 • Vooruitstrevend bedrijf
 • 100% duurzaam
 • Bezorging met een glimlach

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Nut en noodzaak van de last mile oplossing

De grote steden in ons land worden steeds drukker en slibben zelfs dicht. Daarom is rijden met vervuilende dieselauto’s ‘not done’ meer. Hoe kun je dan je producten bij elke klant afzonderlijk blijven leveren als het aantal online aankopen blijft groeien? De last mile oplossing van E-Bakkie biedt dan uitkomst, omdat wij gebruik maken van snelle elektrische vervoersmiddelen. Wij tonen graag dat de last mile oplossing meer is dan louter het verplaatsen van producten van A naar B. Met deze oplossing werken we aan de leefbaarheid van grote Europese steden en het behalen van de duurzame doelen van bedrijven en retailers die tot onze klantenkring behoren.

e-bakkie-cargobike

Duurzame bezorgpartner

Heb je een groothandel of een winkel in de retail branche en wil je je producten op een efficiënte en duurzame manier bij je klanten laten afleveren? Dan is E-Bakkie je ideale partner. Voor onze last mile oplossing zetten wij ruime elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen in. We kunnen goederen en producten bezorgen met een laadvermogen tot plusminus 200 kg. Ook gekoeld transport is bij ons mogelijk met zogenaamde passieve koeling. Ook passieve koeling is goed is voor het milieu! En omdat wij zeer snel en efficiënt door binnensteden kunnen manoeuvreren, is onze last mile oplossing bij uitstek geschikt voor bedrijven in de Hotel- en F&B-branche. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact met E-Bakkie voor de duurzame last mile oplossing

Wil jij ook E-bakkie inschakelen voor jouw bedrijf en gebruikmaken van onze last mile oplossing? Klik voor meer informatie op de button op deze pagina. Je kunt ook bellen met nummer (085)-2388501 of mailen naar info@e-bakkie.nl.

Succesverhalen

Anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×