Onze steden

E-Bakkie

Onze steden

E-Bakkie is actief in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. We werken voor (grote) webshops, groothandels en leveranciers van maaltijdboxen. Persoonlijk contact met onze klanten is daarin erg belangrijk. Daarnaast gaan we duurzame samenwerkingen aan met partners en leveranciers, met als doel om bij te dragen aan een leefbare en duurzame stad!

E-Bakkie

Waarom kiezen
voor E-Bakkie

Duurzaam bezorgen is de toekomst! De grote steden in ons land worden steeds drukker en vervuilder. Wij bieden een duurzame oplossing voor de last-mile door middel van het bezorgen van pakketten met onze E-bakkies. Wij zijn actief in de drie grootste steden van Nederland en hebben duurzame partnerschappen voor de andere steden. Zo werken we bij E-Bakkie aan de toekomst. Met de focus op zero emissie en congestie-arm bezorgen we pakketten en food & beverage de steden in. We doen dit vanaf locaties net buiten het centrum met elektrische bakfietsen en LEV’s.

Bij E-Bakkie kun je rekenen op:

 • Combinatie van LEV en e-bakfietsen
 • NPS van 88
 • 100% uniek
 • 100% duurzaam
 • Bezorging met een glimlach

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Bezorger worden
Bij E-Bakkie?

Elektrische cargobikes en E-Bakkies. Daarmee rijd jij door de mooiste binnensteden van Nederland. Volledig elektrisch. Wil jij bijdragen aan een groene toekomst? En ben je ook klaar met vervuilende dieselbusjes? Wordt dan bezorger bij E-Bakkie!.

Succesverhalen

anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×