Over ons

E-Bakkie

Delivering positive impact

Duurzame leveringen. Dat is onze specialiteit. We hebben een HUB aan de rand van de stad, vanuit daar rijden we de stad in om de levering te doen aan de ontvanger. E-Bakkie laat zien dat last mile delivery meer is dan alleen producten van A naar B verplaatsen. We werken aan de leefbaarheid van steden en de toekomst van de wereld.

Waarom kiezen voor E-Bakkie?

Bij E-Bakkie geloven we in een duurzamere toekomst waarin efficiënte leveringen hand in hand gaan met milieuvriendelijkheid. Onze missie is om een positieve impact te creëren op de stedelijke logistiek en bij te dragen aan een groenere en schonere wereld.

Onze visie is helder: we streven ernaar om de go-to leveringspartner te zijn voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid en efficiëntie. We willen een voorbeeld zijn in onze branche door gebruik te maken van elektrische voertuigen en groene logistieke oplossingen.

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Bij E-Bakkie richten we ons op drie belangrijke pijlers:

 1. Duurzaamheid: We hebben een passie voor het verminderen van de impact van leveringen op het milieu. Onze volledig elektrische E-Bakkies stoten geen schadelijke emissies uit en dragen bij aan schonere lucht en een beter leefklimaat. We investeren in groene energieoplossingen en werken nauw samen met partners die dezelfde duurzaamheidsdoelen delen.
 2. Efficiëntie: We begrijpen dat tijd essentieel is in de logistieke sector. Daarom streven we naar maximale efficiëntie in onze leveringsprocessen. Met behulp van geavanceerde technologieën optimaliseren we onze routeplanning, waardoor we snelle en betrouwbare leveringen kunnen garanderen. Onze compacte E-Bakkies stellen ons in staat om zelfs in drukke stadscentra moeiteloos te manoeuvreren en vertragingen te minimaliseren.
 3. Klanttevredenheid: Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We streven naar een uitstekende klantenservice en willen ervoor zorgen dat elke klant een positieve ervaring heeft met E-Bakkie. We luisteren naar de behoeften van onze klanten en werken samen met hen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke eisen. Ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om te helpen en te adviseren.

Bezorger worden bij E-Bakkie?

Bij E-Bakkie geloven we in duurzame leveringen die een positieve impact hebben op de stad. Als bezorger bij E-Bakkie speel je een essentiële rol in het realiseren van onze missie om efficiënte en milieuvriendelijke leveringen mogelijk te maken.

Waarom bezorger worden bij E-Bakkie?

 1. Duurzaamheid: Bij E-Bakkie maken we gebruik van volledig elektrische voertuigen die geen schadelijke emissies produceren. Als bezorger draag je direct bij aan een schonere en groenere stad.
 2. Flexibele werktijden: Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Als bezorger bij E-Bakkie heb je de vrijheid om je eigen werktijden in te plannen, zodat het goed past bij jouw schema.
 3. Competitieve vergoeding: We bieden een competitieve vergoeding en zorgen ervoor dat je eerlijk beloond wordt voor je inzet als bezorger bij E-Bakkie.
 4. Groeimogelijkheden: Bij E-Bakkie geloven we in persoonlijke groei. We bieden mogelijkheden voor training en ontwikkeling, zodat je kunt groeien in je rol als bezorger.
 5. Leuke werksfeer: Ons team bij E-Bakkie is hecht en gezellig. We werken samen en zorgen ervoor dat je je thuis voelt in onze organisatie.

Succesverhalen

anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×