Rotterdam

Duurzame Leveringen en Voordelen voor de Stad Rotterdam

In de moderne wereld, waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, heeft de introductie van E-Bakkie in Rotterdam gezorgd voor duurzame leveringen en tal van voordelen voor de stad. Met haar elektrische aandrijving en efficiënte logistiek draagt de E-Bakkie bij aan een groenere toekomst en een verbeterde leefomgeving voor de inwoners van Rotterdam.

E-Bakkie Rotterdam

Een van de belangrijkste voordelen van E-Bakkie is de verminderde uitstoot van broeikasgassen en luchtvervuiling. Traditionele bezorgvoertuigen die op fossiele brandstoffen rijden, dragen aanzienlijk bij aan de luchtverontreiniging en de uitstoot van schadelijke stoffen. In tegenstelling tot deze voertuigen werkt E-Bakkie volledig elektrisch en stoten we geen schadelijke emissies uit. Dit draagt niet alleen bij aan een schonere lucht in de stad, maar vermindert ook de negatieve impact op het klimaat.

Bovendien is E-Bakkie ook geluidsarm, wat resulteert in minder geluidsoverlast in dichtbevolkte gebieden. Traditionele bezorgvoertuigen kunnen vaak lawaaiig zijn en zorgen voor verstoringen in woonwijken en drukke straten. Door E-Bakkie worden goederen efficiënt en stil afgeleverd, waardoor de leefbaarheid in de stad wordt verbeterd.

Een ander belangrijk aspect van E-Bakkie is de efficiëntie en flexibiliteit van de logistiek. Dankzij de compacte afmetingen van onze E-Bakkies zijn ze uitermate geschikt voor het afleveren van goederen in smalle straten en drukke gebieden waar grotere voertuigen moeilijk toegang hebben. Dit maakt het mogelijk om snel en effectief te leveren, zelfs in de drukste delen van Rotterdam.

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Duurzame last mile delivery in Rotterdam

E-Bakkie profiteert van het groeiende netwerk van laadinfrastructuur in de stad. Rotterdam heeft geïnvesteerd in een uitgebreid netwerk van oplaadpunten voor elektrische voertuigen, waardoor onze E-Bakkies gemakkelijk en snel kunnen worden opgeladen. Dit zorgt voor een grotere operationele efficiëntie en minimaliseert de stilstand tijd van de voertuigen.

Een ander belangrijk aspect van E-Bakkie is de positieve impact op de lokale economie. Door te kiezen voor duurzame leveringen met E-Bakkie, ondersteunen we in Rotterdam lokale ondernemers en stimuleren de groei van milieuvriendelijke leveringen.

Bovendien draagt E-Bakkie bij aan het verminderen van het verkeer en de verkeerscongestie in de stad. Met haar compacte formaat en efficiënte routeplanning kan E-Bakkie snel en gemakkelijk manoeuvreren in drukke straten, waardoor het verkeer soepeler verloopt. Dit heeft een positieve invloed op de verkeersdoorstroming en vermindert de reistijden voor andere weggebruikers.

Hoe werken wij bij
E-Bakkie?

Door als koeriersdienst in Rotterdam slim en duurzaam te werken, dragen we bij aan een beter woon- en leefklimaat in de binnenstad. Gelukkig omarmen steeds meer winkels en bedrijven de duurzame leveringen en schakelen ons koeriersbedrijf in Rotterdam in voor last mile delivery service. Dat is een belangrijke positieve ontwikkeling waar het milieu mee gebaat is. Onze duurzame bezorging houdt overigens meer in dan alleen duurzaam vervoer. Wij staan ook voor:

 • Betrouwbaarheid: wij zijn het gezicht van onze klanten en doen er alles aan om de producten met een glimlach te bezorgen.
 • Gemeenschap: onze bezorgteams werken nauw samen met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat elk doel wordt gehaald.
 • Welzijn: met onze geluidloze E-bakkies leveren we de producten zonder lawaai, opstoppingen of uitstoot. Dat zorgt voor een betere doorstroming in de binnensteden en voor meer rust op straat.
 • Duurzaamheid: duurzaamheid vormt natuurlijk het hart en de basis van E-Bakkie. Onze vervoersmiddelen zijn allemaal volledig elektrisch.

Kortom, de introductie van E-Bakkie in Rotterdam heeft geleid tot duurzame leveringen, verbeterde luchtkwaliteit, verminderde geluidsoverlast en verkeerscongestie, nieuwe werkgelegenheid en economische groei. Het is een perfect voorbeeld van hoe technologie en innovatie kunnen bijdragen aan het creëren van een groenere en leefbaardere stad. Met de voortdurende inzet voor duurzaamheid zal E-Bakkie ongetwijfeld blijven bijdragen aan een duurzame toekomst van Rotterdam.

e-bakkie-koerier-fiets

Duurzame bezorging koeriersdienst

Heb je een groothandel of een winkel en wil je je producten op een efficiënte en schone manier in de binnenstad van Rotterdam bij je klanten laten afleveren? E-Bakkie staat als koeriersdienst garant voor duurzame last mile bezorging en avondbezorging. Hiervoor gebruiken wij ruime elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen met een laadvermogen tot plusminus 200 kg. Ook gekoeld transport met passieve koeling is voor ons geen probleem. Met E-Bakkie kies je voor:

 • Lichte e-voertuigen en fietsen
 • Een NPS van 88
 • 100% uniek
 • Vooruitstrevend bedrijf
 • 100% duurzaam
 • Bezorging met een glimlach

Succesverhalen

anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×