Same day delivery

Same day delivery voor bedrijven en retail

Same day delivery voor bedrijven en retail die producten met spoed in een (te) drukke binnenstad bij klanten willen bezorgen. Dat is de oplossing die E-Bakkie op een duurzame manier biedt. Zeker in onze overvolle binnensteden is het duurzaam bezorgen van producten en goederen noodzakelijk geworden als we onze planeet en ons eigen leefmilieu willen sparen. Dan is het goed om te weten dat E-Bakkie met elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen op een duurzame manier same day delivery service verzorgt in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Je leest er op deze pagina meer over. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

E-Bakkie

Same day delivery kan ook duurzaam

De same day delivery voor bedrijven en retail staat onder druk. Ten eerste vanwege de zeer drukke binnensteden en ten tweede door de enorme uitstoot van vervuilende bestelbussen en vrachtwagens die ervoor gebruikt worden. Met een grote auto door de stad rijden om producten en pakketten te leveren, is door de grote drukte geen sinecure meer en levert vertraging. Daarnaast is de vervuilende uitstoort slecht voor mens en milieu! Onze planeet en leefomgeving kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Dat lukt gegarandeerd niet als bedrijven blijven doorrijden met vervuilende dieselauto’s en -vrachtwagens om producten en pakketten bij klanten te leveren. E-Bakkie springt in de bres voor mens en milieu door same day delivery voor bedrijven en retail te verzorgen in grote binnensteden van Nederland.

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Wat is duurzame same day delivery?

Het verzorgen van duurzame same day delvery voor bedrijven en retail doen wij bij E-Bakkie met elektrisch aangedreven voertuigen. Hiermee overbruggen wij het laatste deel van een levering aan uw en onze klanten. Deze laatste kilometers zijn cruciaal, want zeer bepalend voor de uiteindelijke klantentevredenheid. Bij E-Bakkie zijn wij bij same day delivery verantwoordelijk voor de laatste meters die een bestelling aflegt naar de klant en daarbij ook voor een klantvriendelijke overdracht van de bestelling aan de klant. Onze koeriers bezorgen producten met een glimlach en zorgen voor een glimlach bij de klant.

E-Bakkie, je duurzame bezorgpartner

Heb je een groothandel of retail zaak en wil je je producten efficiënt op een snelle en schone manier bij je klanten laten afleveren? Dan is E-Bakkie met same day delivery je perfecte partner. Hiervoor gebruiken we ruime elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen. We kunnen pakketten en producten bezorgen met een laadvermogen tot plusminus 200 kg. Ook gekoeld transport is bij ons geen probleem door met passieve koeling in onze e-voertuigen. Deze manier van koelen is ook zeer goed voor het milieu! Met same day delivery door E-Bakkie kies je voor:

 • Lichte e-voertuigen en fietsen
 • Een NPS van 88
 • 100% uniek
 • Vooruitstrevend bedrijf
 • 100% duurzaam
 • Bezorging met een glimlach

Hoe werken wij bij E-Bakkie?

Wij werken op een slimme manier een betere leefkwaliteit in de binnensteden. Gelukkig zetten steeds meer winkels en retail bedrijven met ons in op duurzaam transport en same day delivery. Overigens is duurzame bezorging wat ons betreft ook meer dan alleen het duurzaam vervoeren van producten. Wij staan ook voor:

  • Betrouwbaarheid: wij zijn het gezicht van onze klanten en doen er alles aan om de producten met een glimlach te bezorgen.
  • Gemeenschap: onze bezorgteams werken nauw samen met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat elk doel wordt gehaald.
  • Welzijn: met onze geluidloze E-bakkies leveren we de producten zonder lawaai, opstoppingen of uitstoot. Dat zorgt voor een betere doorstroming in de binnensteden en voor meer rust op straat.
  • Duurzaamheid: duurzaamheid vormt natuurlijk het hart en de basis van E-Bakkie. Onze vervoersmiddelen zijn allemaal volledig elektrisch.
e-bakkie-koerier-fiets

Waarom kiezen voor onze same day delivery service?

Waarom zou je als bedrijf of retailer E-Bakkie inschakelen voor onze schone same day delivery service? Gewoon omdat het inzetten van vervuilende bestelbussen vandaag de dag eigenlijk niet meer kan, en het in veel steden ook niet meer toegestaan is. Same day delivery voor bedrijven en retail is gewoon beter veen stad een haar inwoners. En: wij staan nooit in de file! Dus schone en duurzame same day delivery in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is ook gewoon uiterst efficiënt!

Gespecialiseerd in duurzame levering voor F&B en Hotels

Omdat wij zeer snel en efficiënt door binnensteden kunnen manoeuvreren, is onze same day delivery service bij uitstek geschikt voor ondernemers in de Hotel- en F&B-branche. Benieuwd naar de mogelijk voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

E-Bakkie inschakelen voor last mile delivery service?

Wil jij ook E-bakkie inschakelen voor jouw bedrijf en gebruikmaken van onze same day delivery? Klik voor meer informatie op de button op deze pagina. Je kunt ook bellen met nummer (085)-2388501 of mailen naar info@e-bakkie.nl.

Succesverhalen

anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×