Ship from store

Ship from store voor bedrijven en retail

Ship from store voor bedrijven en retail is een uiterst praktische en duurzame service die wij bij E-Bakkie bieden. Bedrijven kunnen hiermee hun logistiek optimaliseren en klanten (nog) beter van dienst zijn. Het voordeel van onze ship from store service is dat wij het hele proces van verzenden en bezorgen voor je regelen! En dat doen we op een duurzame manier met elektrische wagentjes, tuktuks en/of bakfietsen. Door gebruik te maken van de ship from store service van E-Bakkie draag je als bedrijf of winkel bij aan beter leefklimaat in de binnensteden. Lees er op deze pagina meer over of neem direct contact met ons op.

E-Bakkie

Voordelen van ship from store service

Als je gebruik maakt van de ship from store service van E-Bakkie profiteren zowel jouw bedrijf als je klanten van snellere en flexibelere bezorgtijden. Het maakt daarbij niet uit waar in de stad je klant zich bevindt; wij bezorgen je producten of pakketten overal in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Heb je meerdere vestigingen in een stad? Dan kunnen we de voorraad tussen je vestigingen verplaatsen om altijd snel te kunnen bezorgen.

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Ship from store is voordelig

Ship from store voor bedrijven en retail is voordelig. Door je voorraden te verdelen over een aantal filialen, kun je besparen op eventuele opslag- en transportkosten. En omdat E-Bakkie het hele bezorgproces voor je regelt, heb je geen extra personeel nodig. Het enige wat je hoeft te doen, is producten gereed maken voor verzending!

e-bakkie-koerier-fiets

Waarom kiezen voor E-bakkie?

Bij E-bakkie gebruiken onze koeriers elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen om bestellingen bij klanten te bezorgen. Dit is uiteraard een duurzame oplossing zonder uitstoot die ook nog eens zeer efficiënt is. Wij kunnen snel en handig door elke binnenstad manoeuvreren. Wij staan dus nooit in de file, waardoor onze ervaren en goed opgeleide koeriers bestellingen snel en veilig kunnen bezorgen. Bij E-Bakkie kun je rekenen op:

 • Lichte e-voertuigen en fietsen
 • Een NPS van 88
 • 100% uniek
 • Vooruitstrevend bedrijf
 • 100% duurzaam
 • Bezorging met een glimlach

Ship-from-store is relevanter dan ooit. Door fysieke winkels in te zetten als distributiecentrum in binnensteden kun je als retailer je fysieke winkels gebruiken om E-Bakkie snel en duurzaam je bestellingen af te laten handelen.

E-Bakkie inschakelen voor ship from store

Wil jij ook gebruikmaken van onze ship from store service? Klik voor meer informatie op de button op deze pagina. Je kunt ook bellen met nummer (085)-2388501 of mailen naar info@e-bakkie.nl.

Succesverhalen

Anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×