Wijn leveren Amsterdam

Wijn leveren Amsterdam

Duurzaamheid in stijl: E-Bakkie is dé pionier op het gebied van duurzame bezorging. Onze flitsende elektrische voertuigen en bakfietsen zorgen niet alleen voor een opvallende verschijning op straat, maar dragen ook bij aan een schonere en groenere planeet. Wijnbedrijven die E-Bakkie inschakelen, stralen trots uit dat ze voor een modern en duurzaam bezorgalternatief hebben gekozen.

Vergeet trage bezorgers! Met E-Bakkie genieten jouw klanten van supersnelle leveringen. We zijn een dynamisch team dat begrijpt dat snelheid van essentieel belang is. Met onze state-of-the-art technologie volgen we elke bestelling op de voet.

Delivering positive impact in Amsterdam

Flexibiliteit met een knipoog. E-Bakkie begrijpt de diverse behoeften van wijnbedrijven als geen ander. Of het nu gaat om individuele bestellingen, abonnementen of grootschalige evenementen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Met een vleugje flexibiliteit zorgen we ervoor dat jouw wijnen altijd op het juiste moment en op de juiste plaats zijn.

Door E-Bakkie in te schakelen, creëer je een wow-factor voor jouw klanten. Onze voertuigen en snelle bezorgservice zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Klanten zullen niet alleen genieten van de heerlijke wijnen, maar ook van de milieubewuste manier waarop ze worden bezorgd. Ze zullen erover praten en anderen aanmoedigen om ook van jouw wijnen te genieten.

DUURZAAM TRANSPORT

Een unieke combinatie van LEV en elektrische bakfietsen

Duurzame last mile delivery in Amsterdam

E-Bakkie levert niet alleen wijnen, maar ook een verhaal om te delen. Door voor E-Bakkie te kiezen, communiceer je de waarden van duurzaamheid, innovatie en klantgerichtheid aan jouw publiek. Het is een krachtige manier om jouw merk te versterken en een loyale klantenkring op te bouwen.

Maak een moderne keuze en laat E-Bakkie jouw wijnen op een frisse en betoverende manier bezorgen. Kies voor duurzaamheid, snelheid en een ervaring die jouw klanten sprakeloos zal maken. Met E-Bakkie blijft jouw wijnbedrijf vooroplopen in de dynamische wereld van bezorging!

Hoe werken wij bij E-Bakkie?

Door als koeriersdienst in Amsterdam slim en duurzaam te werken, dragen we bij aan een beter woon- en leefklimaat in de Amsterdamse binnenstad. Gelukkig zetten steeds meer winkels en retail bedrijven samen met ons in op duurzaam transport en helpen wij hen met onze last mile delivery service. Dat is een belangrijke positieve ontwikkeling ten aanzien van het milieu en dat juichen wij van harte toe. E-Bakkie is overigens meer dan het duurzaam vervoeren van last mile producten. Je kunt bij ons altijd rekenen op:

 • Betrouwbaarheid: wij zijn het gezicht van onze klanten en doen er alles aan om de producten met een glimlach te bezorgen.
 • Gemeenschap: onze bezorgteams werken nauw samen met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat elk doel wordt gehaald.
 • Welzijn: met onze geluidloze E-bakkies leveren we de producten zonder lawaai, opstoppingen of uitstoot. Dat zorgt voor een betere doorstroming in de binnensteden en voor meer rust op straat.
 • Duurzaamheid: duurzaamheid vormt natuurlijk het hart en de basis van E-Bakkie. Onze vervoersmiddelen zijn allemaal volledig elektrisch.

E-Bakkie, je duurzame koeriersdienst

Heb je een groothandel of een winkel en wil je je producten op een efficiënte en schone manier in de binnenstad van Amsterdam bij je klanten laten afleveren? Dan is E-Bakkie je ideale koeriersdienst. Ook voor avondbezorging! Voor onze last mile delivery service gebruiken wij ruime elektrische wagentjes, tuktuks of bakfietsen met een laadvermogen tot plusminus 200 kg. Ook verzorgen wij gekoeld transport met zogenaamde passieve koeling; een manier van koelen die ook zeer milieuvriendelijk is! Met E-Bakkie kies je voor:

 • Lichte e-voertuigen en fietsen
 • Een NPS van 88
 • 100% uniek
 • Vooruitstrevend bedrijf
 • 100% duurzaam
 • Bezorging met een glimlach

Succesverhalen

Anderen vertellen

 • E-Bakkie is uiterst flexibel en meedenkend. Dit samen met een goede en snelle customer support maakt dat wij onze startende partnership als zeer succesvol ervaren.

  Noud Zinkweg – Carrier Partner Manager

  StoreShippers
 • A go to logistic partner for a 5 star environmentally mindful and on time delivery service. Incredibly capable team always striving to ensure maximum satisfaction for our esteemed customers.  Very happy with the manner you are attending to our specific requests and quickly adjusting to changes

  T. Demissie – Logistics Coordinator

  Marley Spoon
Translate »

  Vraag Onze
  brochure aan

  Mijn naam is
  van Bedrijf
  ,
  De brochure mag gestuurd worden naar


  En je kunt ons bellen op

  Powered by

   Bezorgers

   Stel je vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.


   ×